Burning Problems

GO TO ADMIN PANEL > ADD-ONS AND INSTALL VERTIFORO SIDEBAR TO SEE FORUMS AND SIDEBAR

Stregano

New Member
Joined
Dec 3, 2001
Messages
23
Points
1
Website
www.angelfire.com
ok, i have been burning games for years now, and i have never had any problems before with burning games at 8x, but i got a bunch of games that are so tricky and pissing me off, and im not sure what the problem is. like for example, for megaman x3 (the us version), to get this to work, i had to use my pro action replay, swap technique (duh), and had to swap out the pro action replay for my 4 mb ram cart. this is the us version, so what gives? i got mortal kombat 2, and after the intro screens (where they say who helped make the game), it stops in the horrid black abyss. i had this same problem with d&d collection when i burnt that. can any soffisticated people out there help me out?
 

Weezer

New Member
Joined
Nov 7, 2001
Messages
26
Points
1
Website
doubtingrobinson.com
Erm, try burning at a lower speed, I guess.. or maybe get high quality CDR's...

BTW.. since when did they bring X3 to the US for saturn?
 

megametalgreymon

New Member
Joined
Apr 17, 2001
Messages
705
Points
16
Age
37
Website
Visit site
there is a euro megaman x3 around on some of the ftps/fservs, so its possibly that

you shouldnt need to use the par for it though, try patching the iso first instead
 

Stregano

New Member
Joined
Dec 3, 2001
Messages
23
Points
1
Website
www.angelfire.com
hmm, maybe thats why i had to do all of that. i have an original of x4, so i figured that an english version of x3 would be us. maybe thats why i had so much trouble. i got another question now too, i used satconv for some jap games that require a 4mb ram cart (samurai showdown 4, final fight revenge), and every once in awhile some of the sprites look all messed up or some of the polygons look all messed up. it got kinda hard to play the end guy of ss4 when it was a big scrambled block. any suggestions on that?
 

Stregano

New Member
Joined
Dec 3, 2001
Messages
23
Points
1
Website
www.angelfire.com
1 last thing, why would mortal kombat 2 do what it does, it runs on the beggining where it shows the companies that made it, and than it just goes to a black screen, why would it do that?
 

mal

Member
Joined
May 14, 2001
Messages
7,123
Points
36
Age
44
Website
Visit site
Quote: from Stregano on 12:58 pm on Dec. 13, 2001

i got another question now too, i used satconv for some jap games that require a 4mb ram cart (samurai showdown 4, final fight revenge), and every once in awhile some of the sprites look all messed up or some of the polygons look all messed up.

With the messed up sprites in Samurai Showdown 4, I believe that's an issue with all 3rd party carts.

I'm not sure about Final Fight Revenge though.

I don't think there is anything you can do.
 

mal

Member
Joined
May 14, 2001
Messages
7,123
Points
36
Age
44
Website
Visit site
You're right, that is a funny thing.

I've not heard of graphical corruption with Sega carts.

Quote: from Stregano on 7:39 am on Dec. 13, 2001

like for example, for megaman x3 (the us version), to get this to work, i had to use my pro action replay, swap technique (duh), and had to swap out the pro action replay for my 4 mb ram cart.

BTW, you're not hot swapping carts are you? That's BAD news for your saturn.
 
Top