• Rise from your gwave!

Game Gear NO SOUND !

Discussion in 'General Tech Help & CD Burning Help' started by checker, Mar 22, 2002.

  1. checker

    checker New Member

    Hi !

    I`ve got a problem with my game gear i have no sound ! i can da what i want i can`t get

    sound of the inernal speaker of my GG (i can hear the sound but nt very loud)

    this seems to be an very popular problem of the gg so anyone got an idea how to fix it ?
     
  2. Gallstaff

    Gallstaff Member

    .. this maiy be a stupid question but did you try turning the sound up? heh heh... maybe the speakers are shot then.
     
  3. checker

    checker New Member

    sure the sound is at max. the internal speaker is okey too..
     
  4. Curtis

    Curtis Member

    What about through the headphone jack?
     
  5. checker

    checker New Member

    on the headphone jack i can hear something but its not very load and its only mono i get only sound one ear
     
  6. checker

    checker New Member

    on the headphone jack i can hear something but its not very load and its only mono i get only sound one ear
     
  7. Raijin Z

    Raijin Z New Member

    Hmm...Well, if a resistor in the audio system is fried, it'll make everything come out really quiet, but fixing it will require a few hundred dollars in tools.
     
  8. Gallstaff

    Gallstaff Member

    IF that is the case, then he should just buy a new one... ####, buy two incase one breaks ;)
     
  9. megametalgreymon

    megametalgreymon New Member

    hes right it is common

    i have exactly the same problem with 2 units, and the 3rd one had no sound at all

    i can see its something on the small board with the volume control though, since i got my silent one to make some sound by swapping that board over
     
  10. checker

    checker New Member

    Yep its somthing on the small board but wath ?!

    I already replaced the volume poti and the ic on this board but no sound at all =(
     
  11. checker

    checker New Member

    Yep its somthing on the small board but wath ?!

    I already replaced the volume poti and the ic on this board but no sound at all =(
     

Share This Page