Maybe a bug...

GO TO ADMIN PANEL > ADD-ONS AND INSTALL VERTIFORO SIDEBAR TO SEE FORUMS AND SIDEBAR

JCTango

New Member
Joined
Oct 3, 2001
Messages
317
Points
16
Website
www.hostultra.com
Not TOO much of a big deal in this board, but i've read a few messages on the board, but when i go back to the main page, the board tells me that i haven't read it even though i did... ???
 

Mysticales

New Member
Joined
Nov 15, 2001
Messages
910
Points
16
Um yea? You hit the BACK button....what did you expect? Hit the above links, The SX or general link for it to be updated.
 

SkankinMonkey

Member
Joined
Apr 16, 2001
Messages
1,594
Points
36
Age
37
Website
Visit site
Originally posted by Mysticales@April 19 2002,03:52

Um yea? You hit the BACK button....what did you expect? Hit the above links, The SX or general link for it to be updated.
Using the back button worked fine with IB2
 

Curtis

Member
Joined
Sep 26, 2001
Messages
2,594
Points
36
Age
36
Website
Visit site
I'm noticing this too - even closing and re-opening IE does not update the read message tags (as previously worked with IB2). Currently all fourms that have had something posted in them since IB3 are marked as 'unread', for me at least.
 

JCTango

New Member
Joined
Oct 3, 2001
Messages
317
Points
16
Website
www.hostultra.com
Originally posted by Mysticales@April 19 2002,03:52

Um yea? You hit the BACK button....what did you expect? Hit the above links, The SX or general link for it to be updated.
I also refreshed, Mysticales, and it still doesn't work.
 
Top