Saturn compilation error

MarcK

New Member
Hello all,

This is my first post on this board :)

I have set up the standard compiler with SGL and so on, as described in Takashi's tutorials. I have compiled the AKIRA and AKIRA3 samples without problems, but when i try to compile nescphp's demo TEK-1 it doesn't work except if the TEK-1 directory resides in ../SGL/SAMPLE/ (as AKIRA for example). I have copied the COMMON directory as described in the tutorial. I had to change a path in the makefile for the compiler to find sglarea.o. The error I get is this:

makefile:27: *** target pattern contains no `%'. Stop.

What can I do to avoid this? It's not very handy to have the project folder in ../SAMPLE/.

Thanks in advance,

MarcK
 

MarcK

New Member
Sorry, I forgot that! Here it is:

$(TARGET) : $(SYSOBJS) $(OBJS) $(MAKEFILE) $(OBJECTS) $(LDFILE)

$(CC) $(LDFLAGS) $(SYSOBJS) $(OBJS) $(LIBS) -o $@


I have attached the whole makefile as well.
 

Attachments

vbt

Staff member
I tried to compile AKIRA on my PC and I succeeded. There is nothing special on your Makefile, maybe the PATHs are wrong because you don't use 8.3 DOS file format, you can use "SEGA32~1" instead of "Sega32Bit".

If it's not the problem, if check more your Makefile. :)
 

MarcK

New Member
Thanks for your answer :)

Unfortunately it did not solve my problem. I think it is a very strange problem. I'll just have to use ../SAMPLE/ as my working directory for now :/
 

vreuzon

New Member
It might be a problem with uppercase/lowercase. I have had this kind of problem with filenames and the compiler.
 
Top